• Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154
  • Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154

НАЈНОВО ВО

ПОНУДА

ТРАНСПОРТ НА ВОЗИЛА

Вршиме меѓународен и локален траснпорт на возила, како и помош на пат – шлеп служба
ПОБАРАЈТЕ НЕ1

УСЛУГИ

Проверете кои услуги Ви се достапни кај нас!

УСЛУГИ
МУЛТИБРЕНД ПОИНТ

Во нашата понуда се застапени возила од повеќе добро познати и проверени брендови.

БЕЗ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ

Цена до регистрација. Комплетно преведени документи, без дополнителни трошоци.

ПРОВЕРЕНИ ВОЗИЛА

Клиентот добива комплетно технички исправно возило и опремата која ја поседува функционира беспрекорно.

ИМАТЕ ПРАШАЊА? ЈАВЕТЕ НИ СЕ

+389 (0) 70 666 154