• Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154
  • Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154

Понуда

Возила за продажба

Подреди по:
Километри
159000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 e-HDI
Погледни повеќе
13 .400€
Километри
194000 км
Гориво
Дизел
Мотор
2.0D
Погледни повеќе
Километри
168000 км
Гориво
Бензин
Мотор
1.2i
Погледни повеќе
Километри
128000 км
Гориво
Бензин + плин
Мотор
1.6i
Погледни повеќе
12 .400€
Километри
142000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 D4D
Погледни повеќе
11 .400€
Километри
183000 км
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 CRDi
Погледни повеќе
10 .900€
Километри
189000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.7 CDTI
Погледни повеќе
7 .300€
Километри
149000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 HDI
Погледни повеќе
Километри
146000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 dCi
Погледни повеќе
Километри
152000 км
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 dCi
Погледни повеќе