• Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154
  • Понеделник - Сабота / 8.00 - 17.00
  • ул. Академик Пенчо Давчев 52, 1400 Велес
  • +389 (0) 70 666 154

Понуда

Возила за продажба

Подреди по:
Километри
114000 км
Гориво
Мотор
1.2 PureTech
Погледни повеќе
Километри
243000 км
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 TDI
Погледни повеќе
14 .500€
Километри
196000 км
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 CRDi
Погледни повеќе
Километри
203000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 HDI
Погледни повеќе
Километри
189000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 TDCi
Погледни повеќе
Километри
184000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 dCi
Погледни повеќе
Километри
197000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 dCi
Погледни повеќе
9 .300€
Километри
163000 км
Гориво
Бензин
Мотор
1.2 Puretech
Погледни повеќе
Километри
182000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 dCi
Погледни повеќе
Километри
159000 км
Гориво
Дизел
Мотор
1.4 HDI
Погледни повеќе